Om Gordons

Tips!För er som vill shoppa i lugn o ro

Boka en tjejkväll med mingel och mode där ni tillsammans med oss väljer ut kläder som passar just er. En kul kväll med väninnorna, på möhippan eller en inspirationskväll inför stundande säsong. Kontakta oss

Välkommen till Gordons Mode

Hos oss möter ni trevlig och tillmötesgående personal som brinner för att ni ska hitta er stil och det som passar just er.

Butiken är fylld med nyheter från ett stort antal märken för en bra mix som inte finns hos många andra så som 2-BIZ, Skovhuus, Cecil, Kanok med flera. Oavsett om ni behöver någonting till vardag eller fest har ni kommit rätt. Hos oss hittar alla kvinnor någonting snyggt oavsett storlek eller ålder.

Känner ni att ni vill vara för er själva i butiken och handla i lugn och ro?

Boka en tjejkväll med mingel och mode där ni tillsammans med oss väljer ut kläder som passar just er. En kul kväll med väninnorna, på möhippan eller en inspirationskväll inför stundande säsong.

Historiken bakom Gordons Mode

Köpman Viktor Edlund bördig från Piteå startade 1898 Edlunds kappaffär i Skellefteå, som låg mittemot dåvarande brandstation. Själv bodde han på den tomt han ägde på övreplan i ”i Gamla Monarks” hus Nygatan 34, kvarteret Geten.