Byxor

Mix by Heart

26 september, 2016
/ / /
Comments Closed

Mix by heart♡ startades i januari 2018 av Tina Elg. Jag startade upp hemma i vårt hus, fyllde ett rum med lagerhyllor. Jag var ute och sålde på dagarna, packade till sent på nätterna. Snabbt blev mitt lager för litet och det stod kartonger överallt. Idag har vi en lokal på 250 kvm med kontor, lager och showroom i Huskvarna. Vi producerar mycket själva och lägger ner mycket tid på att ta fram bra modeller i sköna kvalitéer och i fina print till bra priser.

 

Read More

Anna Montana

6 maj, 2015
/ / /
Comments Closed

 

Företaget Anna Montana är ett medelstort familjeföretag som inrättades av ägaren Rudolf Krautilik 1975.
Idag är Anna Montana bland de ledande specialisterna inom byxor och kännetecknas av perfekt passform och ett enastående pris-prestanda-förhållande.

 

Read More

C-RO

13 april, 2015
/ / /
Comments Closed

Cero & Etage består av två väletablerade varumärken som har funnits på marknaden de senaste 20 åren.

Vårt varumärke Cero har utmärkt sig bland de ledande i kvalitetsbyxor med unik passform, och varumärket Etage erbjuder snygga, funktionella jackor för dagens kvinnor.

Read More

Lau Rie

13 april, 2015
/ / /
Comments Closed

Idag säljs Laurie i mer än 1100 butiker och varuhus i mer än 20 länder. Sedan starten 1987 har Laurie framgångsrikt blivit ett etablerat varumärke inom modebranschen.

På LAURIE är vi ett hängivet och engagerat team och vi är alla mycket passionerade om att vara den bästa tänkbara partnern för våra många samarbetspartners.

Read More

Stehmann

13 april, 2015
/ / /
Comments Closed

stehmann-logo

 

Stehmann’s varumärke står för en sportig, kreativ och varierad stil som vänder sig till moderna, självsäkra kvinnor med höga krav när det gäller design, kvalitet och komfort.

 

Read More