Klänningar

Capri Collection

8 maj, 2015
/ / /
Comments Closed


Capri Collection startades 1993 av Ulf och Anna Högfeldt som ett litet familjeföretag. Idag har dom kunder och medarbetare som jobbar med Capri Collection i fyra länder. De finns med både kontor och lager i textilstaden Borås. Deras drivkraft ligger i utmaningen att designa kläder som gör din vardag smidigare, enklare och bekvämare. Rätt klädd, trygg och snygg, innefrån och ut.

 

Read More

Signature

8 maj, 2015
/ / /
Comments Closed

Sedan SIGNATURE startade 1992 med den stickade kollektionen har vi utvecklat vår verksamhet och kollektionen består idag av ett helt koncept.

signatureExporten står för mer än 85% och vi är representerade i större delen av Europa. Vi är en stark, pålitlig och stabil partner som ställer stora krav på både kvalitet, leverans och service.
Vi följer trender och krav och se till att våra kunder får fashionabla kvalitetsvaror i butiken i rätt tid till rätt pris.

Read More

Smashed Lemon

6 maj, 2015
/ / /
Comments Closed

Smashed Lemon är ett tyskt märke som startades i Amsterdam 2007. De är kända för sina fantastiska prints och färgstarka kompletta kollektioner där de har utvecklat en nich för varje kvinna att kunna kombinera ihop den perfekta outfiten för varje tillfälle och sinnes stämning! Att klä sig från vardagslook till en underbart strålande kvällslook har de säkerställt att kollektionen innehåller det den moderna kvinnan av idag vill ha i sin garderob.

-Med öga för kvinnliga detaljer och en strävan efter perfekt passform presenterar vi en mycket bra pris-kvalité i varje årstids kollektion. Våra produkter reflekterar vår kärlek för kvinnor och är designade för att du ska stråla! Uppstäck din egen Smashed Lemon!

 

Read More